Apartamentos de Turismo Rural en el Pirineo

ALLOTJAMENT TURISME RURAL

El Pirineo en general, i la comarca del Sobrarbe en particular, és una de les zones més interessants i més visitades d'Aragó.
A més de comptar entre els seus meravelles, amb el Parc Nacional d'Ordesa i Mont Perdut, compta amb moltes altres que, a continuació descriuré.

VALL DE AÑISCLO
Una de les entrades naturals del Parc Nacional d'Ordesa i Mont Perdut. Delit de pescadors i esportistes d'esports d'aventura a riu, a més podem contemplar gorges naturals com la de Escuaín. Des del Vall d'Añisclo, es poden fer innombrables excursions tant dins del Parc com pels voltants.
El Canó d'Añisclo, propi per ruta de senderisme, és un dels paratges més espectaculars d'Aragó. Una profunda gola que és producte de la intensa acció erosiva primer glacera i més tard fluvial per part del riu Bellés. Nombroses i vertiginoses cascades, un frondós i ben conservat bosc i la sensació d'estar en un lloc únic, van ser raons més que suficients paraincluirlo al Parc Nacional d'Ordesa i Mont Perdut en els anys 80.

VALL DE PINETA I BAL DE CHISTAU
Pineta, vall situada cap a la part nord del Mont Perdut. Els catorze quilòmetres de zones abruptes i tancades, vistes majestuoses, abundant fauna i vegetació i una infinitat de paisatges on l'aigua és la principal protagonista, atrauen visitants i amants de la natura. Bal de Chistau és el més amagat del Pirineu Aragonés. Limitat per alts cims, per les seves vessants, es distribueixen els nuclis urbans que el componen.

PARC NATURAL DE LA SERRA I CANONS DE GUARA
Paradís del barranquisme a Europa. Els quatre rius principals pels quals la serra es veu solcada, el Flumen, el Guatizalema, l'Alcanadre i el Vero deixen peculiars formes geològiques com grutes, avencs i espectaculars canons propicis per a la pràctica del barranquisme.

Això és només una petita mostra de la infinitat de paratges espectaculars que podreu trobar en aquesta zona.
Paratges que ofereixen diferents rutes, activitats tant per a adults, experts com per a nens