Apartamentos de Turismo Rural en el Pirineo

ALLOTJAMENT TURISME RURAL

Al meu parer, la zona del Sobrarbe és la zona, de tot el Pirineo, amb més oferta pel que fa a activitats relacionades amb el món de la natura es refereix.
Acollir a les seves terres un dels nou parcs nacionals espanyols, com és el Parque Nacional de Ordesa y Monte Perdido, a més de ser un orgull, és la principal raó per la que ens visiten gent de tot el món.
Per gaudir de la natura en estat pur, el Parque consta d'una superfície natural amb més de 15.000 hectàrees en què podrem contemplar meravelles com el Cañón de Añisclo, les Gorges de Escuaín i el macizo de Monte Perdido.

Gràcies a aquesta meravella, es poden fer gran varietat d'excursions, rutes de senderisme i delectar-se amb les vistes espectaculars.

Això és Ordesa, és a dir Sobrarbe. Això i molt més ...
Vols gaudir de l'element terra? Hi ha multitud d'activitats per no avorrir-se com a escalades en roca, vies ferrada, espeleologia, rutes a cavall, parapent, rutes en quads...

Vols gaudir de l'element aigua? Segur que uns dels teus mitjans favorits, el meu com a mínim si. Pots fer ràfting, hidrospeed, canoes i, sobretot, l'activitat estrella, el barranquisme.
Quan he dit que Sobrarb l'ofereix tot, ho he dit a consciència. A l'hivern, tots sabem que l'element protagonista és la neu, i més aquí, al Pirineu. Rutes amb raquetes de neu pel Parc d'Ordesa, esquí de fons, escalada en gel, alpinisme són, entre altres, les activitats i esports relacionades amb l'hivern.

Però, i esquiar?, On podem esquiar sense necessitat de recórrer molts quilòmetres? Piau Engaly és la resposta. L'estació més alta del Pirineu francès, constitueix un complex arquitectònic futurista completament integrat en el paisatge. Degut a la seva situació privilegiada garanteix neu fins ben entrada la primavera per aprofitar al màxim la temporada d'esquí.

Només em resta dir: qui dóna més?